tisdag 11 november 2014

89. slutarbetspeppen

Råkade radera en mapp med bilder som skulle med till slutarbetet… till all tur kan jag rekonstruera bilderna utan större svårigheter - men surt ändå! Hittade även bortglömda bilder från hösten och tänker att det var en vacker kväll men att jag trots det inte längtar dit. Just nu ser jag bara framåtframåt.
Idag har jag skrivit ett stycket om trauma och påbörjat lite bakgrunds-skriverier. På torsdagen layoutade jag färdigt boken som skall till Gumbostrand utställningen, 64 sidor och ett par dagar innan skickade jag bilderna för att monteras. Igår funderade jag huruvida jag trots allt borde ha mjuka pärmar istället för hårda och bokade studioutrustning för yle arbetet på lördagen. Jag börjar bli disträ igen men känner ingen stress för slutarbetet. Tvärtom gottar jag mig i känslan av att få djupdyka. Att skapa är ju det jag gillar bäst.
Fick även ny energi av en lärare jag åker buss med, hon gav mig massa bra åsikter och tips och så känns det alltid bra när jag märker att jag påriktigt kan ämnet och skrivandet flyter på obehindrat. Pepp!


1 kommentar:

Julia sa...

Peppen peppen! Blev också jätteinspirerad av idag, ska minsann fota redan i morgon bara ljuset tillåter! Och vilken ljuvlig bild på Ruben, ljuset där är helt underbart (och så gillar jag av nån anledning fabrikspiporna i bakgrunden).