onsdag 13 november 2013

ryck på axlarna bara


Sol! Det känns som om jag inte sett solen på flera dagar, men nu ger solens strålar färg åt den numer trista utsikten från femte våningen. Har inte bloggat, skrivit dagbok eller lagat god mat på väldigt länge känns det som. Istället har jag haft ont, varit trött och seg, sett serier och läst en massa. 
Känner mig inte särskilt stressad eller nedstämt bara väldigt 'duvi' i huvudet. De senaste veckorna har dock varit ganska jobbiga då Ruben varit på praktik i sibbo och jag varit här uppe och ensamheten var skön i ca fem timmar..  Fio var på besök, jag har rest mycket av och an och kroppen känns helt slut av all smärta och avsaknaden av motion. Jag har kämpat mycket med min självförakt och längtar efter att känna mig energisk igen. Jag läser svåra böcker om svåra teorier, böcker om feminism och böcker som påminner helt för mycket om den hemliga historien. Jag orkar inte städa och alla fina kläder känns obekväma. Mina pengar far till räkningar för hälsovård och jag borde verkligen minska på sockerintaget. Men allt det här känns hemskt tillfälligt. Vilket det ju också är. Det som känns jobbigt är att det är en lång tillfällighet som jag inte rår på. Jag hoppas att min magnetröntgen om ett par veckor skall sätta slut på den här tillfälligheten för jag är så evinnerligt trött på att börja gråta av att sätta på mig strumpbyxor. Ovan en liten teaser från min kvinnoserie. 2 kommentarer:

Tara sa...

KRAM MANDY! <3 Oh jag har hittat till din blogg efter en alltför lång tid. Jag blir så ledsen av att läsa att du inte har det bra. Tusen styrkekramar dit till dig. Men så fantastiskt du har utvecklat ditt ritande, en helt egen otrolig stil. Och vilken framgång att skapa sin egen sida, som ser så proffsig och elegant ut. Du har så mycket bra på gång i ditt liv, jag hoppas det kan höja på humöret från de sämre dagarna och upplevelserna. "It is during our darkest moments that we must focus to see the light"

Anonym sa...

Tusen tack Tara! Jo, jag har det väldigt bra! Hoppas du också har det!