måndag 14 oktober 2013

Golf Monte-Carlo


Fyndade den här fantastiska tavlan på loppis. Det kommer kanske inte så bra fram på bilden men den är
enorm. 1m x 0,50m minst! Blev blixtkär i den och kände att den bara måste få hänga på väggen i sovrummet. Gillar färgvärlden, gillar skriften, gillar Monte Carlo i bakgrunden och gillar framför allt kvinnan. Hon utstrålar kvinnlighet med stor styrka. Mycket bra.
Annat som är mycket bra är att det var kul att se Fio (mindre kul att hon for hem), att hon lämnade en plåt med snickers-kaka efter sig och att jag har strukit en massa från min "att göra lista".
Bra är också att jag har två självstudiedagar kvar innan jag far ner till helsingfors! Såg att det skall bli kallt igen, kan det inte hållas på snälla +8 grader en stund till? Träden börjar tappa sina löv och jag märker att jag har svårt igen att äta hälsosamt och att min hud har börjat fnasa. Jaja, vintern är väl påväg. Inspiration har dock hållit i sig! Imorgon skall jag skapa mitt företag och påbörja skissen av min logga och hemsida.
Så hade jag en super fin fotografering av en treåring, vilket kändes jätte bra då jag var så nervös för att fota barn. Förhoppningsvis får jag använda några bilder till min hemsida. Nu skall jag ta vara på den, relativt, varma (om man jämför vad som lovas) dagen och ta en långsam springrunda. Kram på er!

2 kommentarer:

Julia sa...

Åh! Vilket toppenfynd, älskar den! Så pass mycket att jag är lite sur att jag inte hittade den först, morr. Va i vasa igår (måndag) men orkade inte ens höra av mig för jag var så slö av vinden och antibiotika. Vi får ses en annan dag iställe, ha det toppen i helsingfors! kram

Anonym sa...

Ja! Jag förstår det! På loppiset var där en man som också beundrade tavlan efter att jag köpt den, ett riktigt fynd, inramad och allt!
Usch, hoppas du kryar på dig! Tack det skall jag ha, kram! Mandi