tisdag 6 januari 2015

100happydays


Tänkte att det är passande att avsluta mina 100happydays (helt för långt projekt i min smak) med lite kärlek. Kärlek är väl ändå det som gör mig allra, allra lyckligast. Och kärlek innefattar så himla mycket.
Allt från husdjur, mat (JA!), hobbyn, vänner, familj och min livskumpan. Det är bra att inleda det nya året med kärlek. Och i år är det äntligen dags för Rubens och min stora kärleksfest! Som jag väntar. Det hela känns ibland overkligt men ju mer planer som verkställs desto verkligare blir det. Senast den fjärde juli i varje fall.
Det skall bli fantastiskt att få deklarera och dela med mig av mitt stora förråd av kärlek. För kärlek har jag gott om. Både kring och i mig. PUSS!


2 kommentarer:

Ida Ståhl sa...

Åh, vad roligt med bröllop! Och på min födelsedag och allt. :D Måste vara underbart att få planera en dag som enbart handlar om kärlek och gemenskap. Gott nytt år på dig! Hoppas du har det fint. <3

Julia sa...

Blev så glad av att läsa det här! Du är nog kärlek du Mandi. Hoppas att jobbet börjat bra, och lycka till med vernissagen! <3